Win or lose

Toti barbatii sunt la fel. Si asta nu este un post in care sa ma plang de cineva, in care sa spun cat sufar pentru ca sa zicem, m-am despartit de prieten, nu este un post in care sa acuz barbatii ca tot ce fac ei este numai pe dos. NU. Barbatii sunt complet diferiti de noi, ei privesc mult mai detasat problemele, nu se complica atat de mult, nu despica firul in sapte mii de firicele. Si, asta este bine. Macar sa existe si oameni care sa nu se consume atat de mult.

Scenariu: prietenul meu plangand ca nu i-am luat flori de ziua lui sau ca seara nu este tinut in brate sau facand scene de isterie cand ii mananc ultima bucata de ciocolata sau cand nu iesim numai 2 intr-un loc „dragut”. Pai, cred ca as fugi si nu m-as mai intoarce niciodata.

Stiu ca pentru ca o relatie sa mearga trebuie sa nu iti pui prea multe intrebari, nu trebuie sa iti doresti chiar luna de pe cer (desi, sunt momente cand o vrei ACUM). Si chiar daca a fost trista spre sfarsit, piesa pe care am vazut-o aseara „Te iubesc! Te iubesc?”  m-a binedispus.

Quote: „Pana sa il intalnesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multi broscoi” 🙂 Deci, foarte tare aceasta remarca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s