Tura 1: Câmpina – Șotriile – Nistorești – Breaza – Adunați – Provița

Traseu: http://www.bikemap.net/route/869534

Distanță: 55 km

Diferență de nivel: 1.200 m

Traseu: asfalt 95%

Participanți: 7 spițe colorate

Pfiu, în sfârșit a început sezonul și sper ca până în toamnă să nu existe weekend în care să nu ies cu bici 🙂

Cum am ajuns să facem traseul ăsta? Simplu, pornisem de la o invitație de pe FB (adică facebook, pentru necunoscători) care consta în București – Câmpina pe asfalt, fără pic de diferență de nivel, adică o tură din aia super plictisitoare pentru mine. Ne-am sucit, ne-am învârtit, ne-am răzgândit, cert este că până la urmă ne-am strâns 2 mașini, ne-am pus biclele pe ele și vruuummmmmm … am pornit.

 

Moment care nu se leagă cu tura noastră: Am rămas blocată când, la 7, 30 DIMINEAȚA, în Unirii era super coadă la H&M. Frate, cât de snoabă/disperată poți fii ca să stai la coadă pentru reduceri?!

Acum să revin la chestii mai interesante, bicle, natură, sport.

Ajungem în Câmpina și spre surprinderea mea prindem o vreme superbă – de când mi-am luat bicicleta acum un an de zile am prins numai noroaie, ploi și nu prea au existat weekenduri în care să nu mă întorc înnamolită. Cine a ales traseul a fost foarte inspirat: pentru o tură de început, a fost perfect.

Pentru mine, primii 10 km au fost grei, adică nu reușeam să respir ca lumea, nu aveam ritm, nimic. Mi-am făcut puțin griji și îmi aminteam cum toamna trecută nu aveam astfel de probleme.

După scurta pauză pe care am făcut-o la releu, a fost mai bine, aveam un fel de ritm așa, cel puțin nu mai aveam senzația aceea ciudată că sunt extrem de obosită. Până la Șotriile, a fost o urcare cel puțin interesantă, băieții spun că ar fi fost undeva la 16 grade înclinație , eu nu am simțit-o atât de înclinată, așa că nu mă pot pronunța.

După primii 20 de km, a urmat coborâre, cred că cea mai frumoasă coborâre din toată viața mea – o să o numesc coborârea din Nistorești. Pot sa descriu că era un drum lat cât o mașină, cu niște curbe din scurt, puțin înclinate, eram numai noi, fără mașini, fără să fiu stresată că îmi sare ceva față.

Ajungem repede la DN1, dar nu mergem mult pe șosea că facem stânga la prima pasarelă, mai mergem puțin și suntem în Breaza, unde eu deja vizez la ciorbiță, tocăniță… Prin urmare ne oprim să mâncăm.

Ultimii 20 de km chiar nu i-am simțit. A fost o urcare prelungită, am și uitat de câți km; oricum, într-o oră jumate eram la mașină.

Mulțumesc Gabi pentru poze 🙂

4 răspunsuri la „Tura 1: Câmpina – Șotriile – Nistorești – Breaza – Adunați – Provița

  • Eu de fapt ma antrenez pentru IBO, dar dupa iarna asta lunga este mai greu cu „recuperarea”, IBO devine un vis frumos… 😉 Da, ma duc la Galati. Tu?

   • si eu ma duc la galati.
    m-am uitat peste IBO. la care vrei sa te inscrii: cel de 240 sau cel de 135 km? ambele variante sunt ametitoare :))

 1. La cel de 240 de km… dar pana atunci mai este. Sa vedem cum merge ‘antrenamentul’ la care ne supunem pana atunci.
  Deci, ne vedem la Galati. Sper sa nu ploua, ca noroaiele alea am auzit ca nu sunt chiar prietenoase si se prin de rotile noastre. Voi plecati de vineri sau sambata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s